WordPress

WordPress

Med WordPress som foretrukket publiseringsløsning over flere år, kan vi med hånden på hjertet, si at vi er én av Norges beste leverandører av nettsider og nettsideløsnigner basert på WordPress.

Vi har levert løsninger som strekker seg fra enkle nettsider med standard funksjonalitet, til avanserte løsninger med alt fra nettbutikk til skreddersydde funksjoner.

Hva er WordPress

WordPress er en publiseringsløsning eller et CMS – «content management system» – som vi også foretrekker å kalle det. I begynnelsen ble WordPress tiltenkt som en bloggplattform, men har fra starten av til i dag utviklet seg til å bli en fullkomment publiseringsløsning for bloggere så vell som store bedrifter med spesifikke behov. WordPress gjør det enkelt å redigere innholdet på nettsiden selv. Med en god webutvikler vil man også kunne tilpasse løsningen til å bli særdeles skreddersydd for bedriftens behov. Mange som har prøvd WordPress ønsker ikke lenger å benytte noen annen publiseringsløsning.

Hvorfor WordPress

Med over 70 millioner nettsider bygd på denne publiseringsløsningen, er det blitt verdens mest populære publiseringsløsning. Dens intuitive design og brukervennlighet gjør at den blir tatt i bruk av alt fra hobbybloggere til store kommersielle bedrifter. WordPress er særdeles enkel å videreutvikle og tilpasse, noe som gjør at den også er svært populær blant webutviklere. Dette betyr som oftest for kunden at løsningen blir rimeligere, samt at man ikke er bundet til en konkret bedrift i evig tid, da man kan velge blant mange til å ta over jobben med å vedlikeholde og videreutvikle.

Sikkerhet

Til tross for mye snakk om at nettsider bygd med WordPress og andre populære publiseringsløsninger har vært offer for en god del hackerangrep i den senere tiden, så er WordPress en av de sikreste alternativene du kan velge. Med korrekt oppsett, sikre brukernavn og passord, samt oppdatert kildekode, er du sikrere enn de aller fleste. Med en hosting løsning gjennom oss, så kan du også forsikre deg om at kildekoden holdes oppdatert og at det blir tatt jevnlig backup av nettsiden.

WordPress logo med hjerter

Kontakt oss i dag