Webutvikling

Webutvikling

Creatur Media leverer webutvikling av skreddersydde webapplikasjoner med WordPress som publiseringsløsning. Dette sikrer deg en effektiv leveranse og en produkt av god kvalitet.

Hos oss finner du webutviklere med god kompetanse og lang erfaring. I vårt team finner du personer som elsker det de driver med, og ønsker å levere en løsning som begge parter er fornøyde med. Så i kontakt med oss, vil du få en ærlig og profesjonell tilnærming, som sikrer deg en leveranse med kvalitet. Vi selger ikke hester med 3 ben. Du får en løsning du kan leve med.

Dette er hva vi leverer

  • Fra design til komplett nettside
  • Implementering av WordPress i et allerede etablert design
  • Nettbutikkløsninger
  • Skreddersydde løsninger basert på WordPress

WordPress

WordPress er verdens mest populære publiseringsløsning. Dens enkle design og brukervennlighet gjør at den blir tatt i bruk av alt fra hobbybloggere til store kommersielle bedrifter. WordPress er serdeles enkel å videreutvikle og tilpasse, noe som gjør at den også er svært populær blant webutviklere. Dette betyr som ofters for kunden at løsningen blir rimeligere, samt at man ikke er bundet til en konkret leverandør i evig tid, da hvem som helst kan ta over jobben med å vedlikeholde og videreutvikle.

Les mer om WordPress her

Wordpress Logo

Har du en ide?

Har du en ide til en webapplikasjon, spesielle ønsker vedrørende nettbutikk eller hjemmeside? Ta kontakt med oss, så finner vi ut sammen om ideen er god og om vi kan utvikle den for deg. Har vi ikke mulighet til å utvikle for deg, så sier vi i fra med en gang.