Webdesign

Skreddersydd webdesign med fokus på salg og måloppnåelse.
Våre nettsider er brukervennlige, mobiltilpasset og svært enkle å tilpasse.

Skreddersydde nettsider

Creatur Media tilbyr skreddersydd webdesign fra mennesker som er genuint opptatt av faget, tror på personlig service og produkter av høy kvalitet.

Det er med stolthet at vi tar på oss oppgaven med å være din webdesigner. Nettsider blir designet og utviklet av vårt team i Trondheim fra bunnen av basert på kundens behov. Sammen tar vi eierskap eierskap i prosessen og det ferdige resultatet, og sørger for å levere et produkt som kunden gir kunden verdi og noe de også kan være stolte av.

Vi er forbi den tiden da webdesign og en nettside var noe man hadde bare for «å ha det». I dag er nettsiden for mange den viktigste markedsføringskanalen, og den delen av salgsprosessen som generer flest kundehenvendelser. Sammen med kunden finner vi ut av hvordan vi best får utnyttet nettsidens potensial og lager en løsning som er skreddersydd for dette.

Våre nettsider skal fungerer godt på alle plattformer, lastes ned hurtig, være universielt utformet og enkle å redigere.

Har du planer om en ny nettside og ønsker å bestille webdesign? Kontakt oss her, eller ta en titt på vår portefølje for å se noen av nettsidene vi har laget.

Webdesign for Stensaas Reinsdyrslakteri

Webdesign med god funksjonalitet

Lynrask server

Lynrask server som skaper en bedre brukeropplevelse av webdesignet og bedre rangering i søkemotorene.

Mobilt design

Vi lager hjemmesider som er tilpasset mobiler og nettbrett – «Responsive web design»

WordPress CMS

Verdens mest populære publiseringsløsning, som gjør det enkelt å redigere nettsiden.

Søkemotoroptimalisering

Alle våre sider leveres teknisk søkemotoroptimaliserte, slik at du får det beste utgangspunktet for synlighet i søkemotorene!

Utvalgte prosjekter

Se flere prosjekter →