3D Visualisering

3D Visualisering

Når leiligheter skal selges før leilighetskomplekset er ferdigbygd, eller ett nytt produkt skal presenteres før en prototype er produsert, da kan det være greit å benytte seg av 3d visualisering. Vi modellerer og teksturerer modellene etter teknisk tegning eller annet tilgjengelig materiale og kommer frem til en representativ 3d render sammen med kunden. En 3d render er det ferdige bildet eller en Animasjon man får ut fra 3d programvaren. Noen ganger mottar vi ferdige modeller som vi kler med materialer og rigger slik at de kan manipuleres på samme måte som det virkelige produktet. Dette lar oss rendre stillbilder eller animasjoner som viser produktet og dets funksjon. Vi kan også produsere avanserte 3d modeller utifra skisser på en serviett. Et godt øye for teknisk design kombinert med kundenes spesialiserte kompetanse gjør at ferske ideer kan visualiseres på en imponerende måte.

Offshore, subsea og teknologi

I teknologi- og offshorebransjen er det høye krav til kvalitet og profesjonalitet. Det er et marked hvor nyskapende teknologi alltid er velkommen men hvor det også er sterk konkurranse. Ved hjelp av 3d kan man skape en animerte sekvenser eller stillbilder som presenterer visjonen og konseptet lenge før produktet er i produksjon. Denne måten å visualisere produktet på kan være det som skiller de som får kontrakter og utviklingsstøtte fra de som ikke gjør det. En høykvalitets 3d render kan være det som hever deg over konkurransen.
Muen

Byggeprosjekter

3D visualisering i forbindelse med byggeprosjekter er en kjent og effektiv metode for å visualisere resultatet på et veldig tidlig tidspunkt. Så lenge plantegningene eksisterer kan det reises en 3d modell av bygningen. Ved å bruke gode teksturer og materialer kan vi skape fotorealistiske presentasjoner av alle rom og hver minste detalj i bygningene.

Les mer om 3D visualisering av hus og bolig