Creatur

Vi flytter kontorlokaler

-

Vi flytter

Etter litt over 2 år på beddingen, er tiden inne for oss å flytte kontorlokaler. Vi flytter hele 300 meter fra vakre Solsiden og inn i Ferjemannsveien 4 (Verftsgata 2), og blir nærmeste nabo til Trondheims nye signalbygg, Adressabygget.

Flyttingen kommer som en følge av behov for bedre kontorlokaler, og som et strategisk valg. Hvor vi mener plasseringen gir en verdi i seg selv med tanke på hvem våre naboer blir.

Nytt signalbygg som nærmeste nabo

Det er store planer for nabobygget, og vi har mye å glede oss til. Ikke minst vil det komme 3 nye restauranter / serveringssteder, men også en vakker park som vil omslutte vår del av bygget som vi flytter inn i. Det blir også veldig spennende å se hvilke selskaper som til slutt flytter inn i Adressabygget.

Fortsatt samboer med Spætt Film

Som før vil vi forsette å dele kontorlokaler med Spætt Film. Dette er gode samboere, som i tillegg til å krydre dagen med kreativitet, også fungerer som en god samarbeidspartner innen filmproduksjon i Trondheim.

Beddingen 14

Takk til gode naboer

Vi kommer til å savne å ha Nidaros Profil, Nova Corporate, Rán Offshore og Una Pizzeria som nærmeste nabo. Heldigvis er ikke veien lang.

Velkommen til nye lokaler

Til alle kunder, samarbeidspartnere og venner; dere er velkomne i våre nye lokaler fra 4. mai i Ferjemannsveien 4, 1. etg. retning Bakklandet. Det er noe forvirring rundt adressene, spesielt på Google Maps, så vi velger å kalle det både Ferjemannsveien 4 og Verftsgata 2 inntil videre.