Søkemotoroptimalisering

På en eller annen måte har du funnet frem til denne siden. Det kan være at noen har fortalt deg om oss, eller du har klikket en lenke på en annen hjemmeside eller på Facebook. I følge vår statistikk over besøkende, er det over 45% sjanse for at du har funnet oss via en søkemotor. Vår plassering i søkemotorene er enten betalt for, eller jobbet frem ved hjelp av sterkt fokus på søkemotoroptimalisering.

Forhåpentligvis har du allerede nå skjønt hvor viktig det er å være synlig i søkemotorene. Og du har helt sikkert skjønt at vi tilbyr søkemotoroptimalisering som en del av tjenestene våre.

Hva kan vi tilby deg

  • Teknisk søkemotoroptimalisering
  • Søkemotoroptimalisering av innhold
  • Lenkebygging
  • Rådgiving og strategi
  • Ny hjemmeside, som allerede er teknisk søkemotoroptimalisert!

Hva våre kunder velger

Som regel så velger våre kunder å få utviklet en ny hjemmeside med teknisk søkemotoroptimalisering. Da det ofte er gammel teknikk og lite gjennomtenkt struktur som er årsaken til dårlig synlighet, vil dette hjelpe betraktelig. Når siden er klar for innhold, gir vi kundene våre gratis rådgivning i hvordan de best på egen hånd kan skrive innhold som appelerer til både deres kunder og søkemotorene. Dette gir den beste løsningen både med tanke på effekt og kostnad.

Prising av søkemotoroptimalisering

Engangsarbeid som f.eks. teknisk søkemotoroptimalisering prises med fast prosjektpris som vi og kunden blir enige om. Innhold (oppfølging), rådgiving og lenkebygging prises ut i fra utførte timer.

Interessert i å se om siden din kan gjøre det bedre?

Ta kontakt med oss, så ser vi på hjemmesiden din og gir deg en pekepinn på hvilket potensial den har og hva det vil koste å forbedre synligheten.