Creatur

Sikkerhet på nett

Sikkerhet har blitt viktigere ettersom trusselbildet på nett endrer seg raskere. WordPress er en solid og sikker plattform. Vi passer på at plattformen blir løpende overvåket og oppdatert, slik at din sikkerhet er ivaretatt. Creatur bidrar til sikker drift av WordPress for omkring 100 av våre kunder i dag.

Spesialtilpassede servere

Vi benytter servere som er optimalisert for nettsidene og applikasjonene de skal drifte. Serverene er satt opp med Ubuntu som operativsystem og har blant annet Nginx og HTTP2, noe som betyr svært rask lasting av nettsidene. Creatur tar ansvar for en sikker løsning med høy oppetid, slik at du slipper å bekymre deg.

Sikker drift WordPress

Med lang erfaring innen drift og vedlikehold av nettsider bygget på WordPress, er du i trygge hender om du velger en driftsavtale gjennom Creatur. Våre driftspakker inkluderer blant annet premium servere, kontinuerlig backup, overvåking av ytelse og sikkerhet. Vi oppdaterer WordPress og tilleggsmodulene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for utdatert kode. I tillegg til overnevnte kan vi også tilby egne serverløsninger, premium brannmur og løsninger for nettbutikk.

Rådgiving innen sikkerhet

Hos Creatur finner du fagfolk med kompetanse innen sikkerhet, kryptografi, drift og serveroppsett. Vi bistår våre kunder med rådgiving om sikkerhet på nett.

Kontakt oss for å finne ut mer

Relaterte tjenester

 • Webdesign

  Webdesign

  Webdesign av skreddersydde nettsider som sikrer at virksomheten når sine mål og brukerne får oppfylt sine behov.

 • Webutvikling

  Webutvikling

  Webapplikasjoner med WordPress som publiseringsløsning, eller plattformuavhengig kode i PHP.

 • Systemutvikling

  Systemutvikling

  Vi hjelper kundene å identifisere muligheter og utvikler løsninger for effektivisering, automasjon og digitalisering.