Creatur

Tesliåsen

Trondheims nye bydel

Creatur har bistått Tesliåsen AS med å markedsføre boligutviklingsprosjektet Tesliåsen. Tesliåsen er et stort felt beliggende over Fortunalia i Trondheim, i et område som blir stadig med populært. I årene fremover vil det komme både eneboliger, rekkehus og leiligheter i feltet, og de fokuserer på å gi alle boliger det lille ekstra.

I starten utviklet vi en visuell identitet, hvor vi endte med å ta i bruk trekanter som «byggeklosser», med lilla og mintgrønn som farger. Det sies at fargen lilla representerer en kombinasjon av den rolige stabiliteten i fargen blå, og den stadige energien i fargen rød. Fargen assosieres ofte med kongelige, adelige, luksus, kraft og ambisjon. Det representerer også kreativitet, visdom og hengivenhet. Sammen med med mint, en leken naturfarge, følte vi oss trygge på at boligfeltet og dets fremtidige planer ble godt visuelt representert.

Vi har også designet og utviklet nettsiden, som har mange spennende egenskaper. Blant annet kan vi nevne det interaktive kartet med informasjon om nærområdet, en oversiktlig boligvelger, flytende navigasjon og en lavterskel-chattefunksjon. Siden de lanserer flere byggetrinn sekvensielt over flere år, er nettsiden svært skalerbar. Tesliåsen administrerer nettsiden selv, og kan på enkelt vis opprette nye byggetrinn med alle tilhørende boliger, de kan legge til og ta bort informasjon i kartet, bytte ut nedlastbare dokumenter og gjøre alle justeringer de trenger.

Andre tjenester vi har bistått Tesliåsen med er design av prospekt, visittkort, annonser, plakater for busskur og andre trykksaker, digitale annonser, retargetingannonser, Google Analytics og sporing av brukeratferd på nettsiden. På et tidspunkt designet vi også champagneflasker til de heldige kjøperne.

Vi har også samarbeidet med gutta i Spætt, da de har laget en reklamefilm for Tesliåsen som gikk på kino tidligere i år, og med Eirik Malmo Fotografi om de nydelige bildene som kan sees på Tesliåsens nettside.

Besøk siden