Creatur

Stensaas Reinsdyrslakteri

Stensaas nettside

Stensaas Reinsdyrslakteri har fått nettsider med et delikat Form til Fjells-design og Creatur-kode. Nettsidene formidler kvaliteten, håndarbeidet og trandisjonene som kjennetegner produktene til Stensaas, samtidig som den gjør det tydelig at Stensaas er ett av Norges mest moderne reinsdyrslakterier. Vi i Creatur elsker Stensaas sine produkter, og i oktober 2015 gjorde vi dem tilgjengelig for hele Norge ved å lansere en nettbutikk, og en egen side med Stensaas beste oppskrifter.

Hvorfor sverger vi til Stensaas? Utdrag fra nettsiden: «Vår region preges av vennlige, åpne fjell hvor reinen trives, store skoger der elgen holder til og glitrende blå fjellvann hvor ørreten vaker i lyse sommerkvelder. Dyrene går på beite i de reneste naturområdene som finnes, og vi garanterer at de er fri for medikamenter og kunstig fôring.»

På dette prosjektet har vi fungert som underleverandør til Form til Fjells som webutviklere. Nettsiden er bygget med WordPress som publiseringsløsning og spesialtilpasset kundens behov, noe som gjør at siden blir svært enkel å redigere. Nettsiden er bygget for å være tilpasset mobil ved hjelp av responsive design.

Besøk siden