Creatur

Iskremforeningen

Iskremforeningen

Iskremforeningen er en forening for norske iskremprodusenter. Iskremforeningens medlemmer består i dag av fire norske iskremprodusenter som er lidenskapelig opptatt av kvalitetsis; Hennig-Olsen Is, Diplom-Is, Kulinaris og Isbjørn Is. De skal benytte websiden for å gi presse og forbukere nyttig, opplysende og interessant informasjon om norsk iskrem og iskremproduksjon.

Dette har vært et langvarig prosjekt, hvor Creatur Media har jobbet tett med to erfarne og kreative prosjektmedlemmer fra Hennig-Olsen Is og Diplom-Is. Creatur har hatt prosjektledelse, utformet webdesign, visuell profil med logo og ikoner, og programmert nettsiden. Vi har fått gode og inspirerende foto av Eirik Malmo Fotografi og Fotograf Inga Rossing. Den velformulerte teksten er utformet av Fredrik Sivertsen i Celero, og den spenstige animasjonsfilmen på forsiden er laget av motion designer og 3D-animatør Joakim Ulseth.

Det har vært et morsomt prosjekt med mange involverte, og vi har gledet oss lenge til å vise frem dette samarbeidet. Besøk nettsiden her, og bli underholdt og opplyst av historiske hendelser, morsomme fakta, informasjon om hvordan is egentlig lages og flotte oppskrifter.

Besøk siden