Creatur

BOR

Identitet, webutvikling, design av webside og materiale

Betongopplæringsrådet jobber med å opprettholde og dokumentere betongkompetanse. For Betongopplæringsrådet har vi levert ny identitet, oppdatert maler og annet materiale og designet og utviklet en helt ny webløsning.

Webløsningen er utviklet med enkelhet og fleksibilitet i tankene. Vi har brukt WordPress som publiseringsverktøy, med redigeringsverktøyet Gutenberg som er standard i WordPress.
Gutenberg kommer med en god del innholdsblokker som standard, men på dette prosjektet har vi også utviklet egne blokker for presentasjon av ansatte, kurs og ofte stilte spørsmål.
Hele dette oppsettet gjør det enkelt for for Betongopplæringsrådet å utføre endringer på nettsiden, og å oppdatere informasjonen som ligger på siden.

Designet er laget med grunn i BOR sin oppdaterte profil som vi leverte i fjor. Det visuelle uttryket er formelt med inspirasjon fra det massive og strukturelle i betongfaget. Vi jobbet effektivt med brukeropplevelse, animajon og universell utforming for å gi brukeren en helhetlig opplevelse skreddersydd til minste detalj for alle formater.

Besøk siden