Creatur

Advokatfirmaet Erbe&Co

Advokatfirmaet Erbe&Co har siden 1997 ytt bistand til næringsliv og privatpersoner, og tilbyr rådgivning og bistand innen en rekke fagfelt. Disse fagfeltene var det viktig å fremstille på en oversiktlig og informativ måte. I malen for fagfelt er det derfor lagt opp muligheter for tekst, hvilke advokater som har kompetanse på feltet samt en oppfordring til å ta kontakt. For enkelhets skyld har vi i WordPress lagt til alle fagfelt i en liste i malen for ansatte, slik at man kan krysse av for alle fagfelt den ansatte har kompetanse på. På den måten slipper administrator å legge til advokater under hvert fagfelt.

Målet med nettsiden er å enklere vise frem tjenestene og få potensielle kunder til å ta kontakt, det er derfor lagt inn et synlig kontaktskjema på hver enkelt side. Det er diskret plassert under informasjonen brukeren søker, og fjerner dermed ett klikk for brukeren fra man kommer inn til man tar kontakt. I en hver prosess med webdesign er det å generere merverdi for våre kunder noe vi har fokus på, og et slikt skjema forbedrer sjansen for at de blir kontaktet.

Nettsiden er responsiv og tilpasser seg godt alle skjermstørrelser og mobiltelefoner. Nettsiden er også satt opp med SSL sertifikat fra Let’s Encrypt for sikker kommunikasjon mellom partene.

Ta en titt på siden deres her.

Besøk siden