Creatur

3 Omsetningsøkende bøker

-

Dette blir et kort innlegg, for jeg vil heller du skal bruke et par minutter på å bestille en eller alle av disse bøkene og lese de. I dag skal jeg anbefale tre forskjellige bøker om tre forskjellige temaer. Likhetstrekket til alle er at de vil øke omsetningen i bedriften din betraktelig hvis du gjør det som står der.

Bøker som gir økt omsetning

  1. Killer Facebook Ads
  2. Conversion Optimization
  3. Crush it!

Disse tre bøkene er så gode at jeg var i tvil om det var så lurt å avsløre «hemmeligheten» til alle. Hver av disse bøkene vil gi deg mer peiling på et felt enn alle andre rundt deg, inkludert de aller fleste «eksperter». Bøkene er skrevet av bransjeledere som har bevist at de klarer å levere de beste resultatene over tid.

Vel. Over til bøkene:

Killer Facebook Ads

Marty Weintraub

killer facebook ads

Denne boken vil vise deg hvordan en av verdens beste Facebookannonsører gjør det. Han avslører mange ukjente teknikker for å finne målgrupper og for å lage annonser som er både billige og gir mange klikk. Jeg bruker denne boken hver dag.

Conversion Optimization

Khalid Saleh & Ayat Shukairy

conversion optimization

Hva er vitsen med mange besøkende på nettsiden, hvis ingen ender opp som kunder? Denne boken viser en grunndig metode og et tankesett for hvordan du kan få mer penger ut av den eksisterende trafikken til nettsiden. Kombiner denne med «Killer Facebook Ads» og du får en rakett!

Crush It!

Gary Vaynerchuk

crush itJeg har spart den beste til slutt. Hvis du virkelig vil forstå hvordan internett og sosiale medier har åpnet verden for de små og fleksible bedriftene er denne boken for deg. Den tar for seg en rett-frem prosedyre for å bruke blogging og sosiale medier til å bygge opp en merkevare med engasjerte fans. Dette er en slik bok som får hodet til å snurre av ideer og inspirasjon.

Etter du har lest disse bøkene, er det på tide å starte arbeidet. Du er strategen i ditt eget selskap, vi er her for å hjelpe deg. Økt omsetning med internett starter alltid med en lønnsom nettside. Bestill vår gratis guide til webdesign i dag.