Om Creatur Media

Creatur Media er et digitalt kommunikasjonsbyrå som tror på personlig service og produkter av høy kvalitet.

Stian Botnan

Daglig Leder og webutvikler

stian@creatur.no
959 64 299

Rhys Sloman-Brown

Webutvikler

rhys@creatur.no
469 63 863

Jørgen Juel

Webutvikler

jorgen@creatur.no

Skreddersydde løsninger innen webdesign og webutvikling

Creatur Media leverer skreddersydde løsninger innen webdesign og webutvikling.
Vi har et team som er genuint opptatt av å levere gode løsninger for våre kunder.
Creatur serverer løsninger til kunder i Norge og England fra våre kontorer i hjertet av Trondheim.

Kreative mennesker

Med et kompetent team, kan vi tilby våre kunder gode løsninger på nett og på skjerm. Våre hovedprodukter er webdesign og webutvikling. I tillegg tilbyr vi flere støttefunksjoner og produkter som bidrar til den beste mulige løsningen for kunden.

Vi er sikre på at vi kan løse dine digitale kommunikasjonsbehov, og sammen så skal vi løfte standarden, og bedriften din til nye høyder.

Våre kunder

Våre kunder består av byråkunder, små og mellomstore bedrifter i Norge. I vår portefølje har vi alt fra maskinentreprenører til subsea bedrifter og iskremprodusenter. For våre kunder leverer vi produkter av høy kvalitet, og vi legger mye stolthet i det vi gjør.

Teamet

Creatur Media består i dag av et team på 4 personer. På kontoret vårt i Trondheim sitter daglig leder Stian Botnan, webutvikler Rhys Sloman-Brown,  prosjektleder / designer Emma Ballo og front-end utvikler Jørgen Juel.

Lyst til å bli en del av teamet?

Vi er stadig på utkikk etter gode talenter, og ser gjerne at du tar kontakt med oss. Send oss gjerne en portefølje, CV og noen gode ord om deg selv. Vi tar vare på alle henvendelser, og om vi ikke har noen åpne stillinger eller oppdrag som passer til deg nå, så er det alltid en sjanse for at muligheten for å jobbe med oss kommer.

Interessert? Send oss en e-post til karriere@creatur.no!

Samarbeidspartnere

Våre samarbeidspartnere har kompetanse innen grafisk design, markedsrådgivning, analyse, strategi og internettmarkedsføring. Vi setter deg gjerne i kontakt med en av våre samarbeidspartnere om vi ser du har et behov som vi ikke kan dekke direkte eller om det er mer beleilig. Hos oss jobber vi for at du skal lykkes og bli fornøyd.

På utkikk etter et forlenget produksjonsledd eller spesialkompetanse?

Creatur Media har lenge jobbet sammen med andre andre byråer for å sammen levere de beste løsningene til kundene. Vi jobber som en del av deres eget firma, direkte eller indirekte mot sluttkunden, hvor dere beholder kundeforholdet 100%. Ta kontakt med oss for å vite mer.