Creatur

Møt Mia Isabell – Vår nye freelancer

-

Logoen til Austli Design

Nytt lokale og nye folk

I forbindelse med flytting til nye lokaler har det vært et ønske og en strategi å invitere freelancere til å dele kontor med oss. Dette er noe vi mener beriker det kreative miljøet, og byr på synergieffekter. Tidligere i år ble vi kjent med Mia Isabell i Austli Design, som vi nå har gleden av å ønske velkommen til kontorfellesskapet vårt i Olav Trygvassonsgate 2B.

Mia har alltid hatt en drøm om å leve et liv der hun kan skape design og illustrasjoner, og lever nå ut drømmen som freelance grafisk designer og illustratør.

Siden oppstarten i 2014 har hun jobbet med kunder som Telenor, TINE, Cushman & Wakefield, DNB, StartupLab, Abelia, NHO, BDO, Adepto, X2 Labs, X2 Innovation, Blogger Treningsfrue, Greater Stavanger, MentorNorge, KindPeople, Upwave og Schibsted Media Group.

Hverdagen består av å spre glede og utforske nye ting, særlig innenfor design og illustrasjon, og hun henter inspirasjon fra alt øyet kan se. Fritiden fylles blant annet med videospill, og når øynene blir slitne settes skjermen til side og god krimbok tar over. Mye av inspirasjonen i arbeidet Mia gjør kommer blant annet fra spill og bøker.

Se porteføljen og lær mer om Mia Isabell på austligdesign.no