Creatur

Webutvikler

Vil du være med å forme et selskap i vekst og din egen fremtid? Creatur ser etter en dreven full stack webutvikler med vilje og interesse til å utfordre seg selv, selskapet og kundene våre.

Creatur er en bedrift med lang erfaring innen webdesign og webutvikling. Vi har spennende kunder i hele Norge, som driver med alt fra matproduksjon til trafikkstyring. Våre kunder utfordrer oss gjerne på nye og spennende løsninger, og vi tar gledelig imot utfordringen. Vårt mål er at vi skal bli best på kundeoppfølging. Vi er smidige og profesjonelle. Samtidig har vi en innstilling om at vi kan alt, og det vi ikke kan, det lærer vi oss. Hos oss er din erfaring og kompetanse viktigere enn utdanning. Har du egenskapene og erfaringen vi ser etter, vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Les mer om stillingen og hvordan du søker på Finn.no

Gå til Finn.no


 

Daglig leder

Vi ser etter en operativ daglig leder som vil ta ansvaret med å realisere selskapets vekstmål og utvikle Creatur videre.

Ambisjonene er høye, og du får et godt utgangspunkt med en aktiv kundeportefølje bestående av mer enn 100 kunder, solide referanser, og noen av bransjens beste utviklere. Som daglig leder vil du jobbe med forretningsutvikling, prosjektleveranser, rekruttering, mersalg og nysalg. Ca. 30% av tiden brukes til administrative oppgaver. Du får et stort mandat og sterke støttespillere i et aktivt styre. Det forventes at du bidrar til å bygge videre på en kundeorientert kultur, og evner å skape lønnsom vekst gjennom proaktivt arbeid mot både nye og eksisterende kunder.

Les mer om stillingen og hvordan du søker på Finn.no

Gå til Finn.no


 

Fant du ikke en passende stilling?

Vi er stadig på utkikk etter gode talenter, og ser gjerne at du tar kontakt med oss. Send oss gjerne en portefølje, CV og noen gode ord om deg selv. Vi tar vare på alle henvendelser, og om vi ikke har noen åpne stillinger eller oppdrag som passer til deg nå, så er det alltids en muligheten for jobb hos oss i fremtiden.

Send oss en åpen søknad

Send oss en e-post til [email protected]