Creatur

Hvor godt er din side søkemotoroptimalisert? Gratis SEO analyse på minuttet!

-

En sommergave til våre følgere

[Denne artikkelen har blitt oppdatert på grunn av utfasing av det verktøyet som originalt ble omhandlet]

Sommeren er tiden for å slappe av og kose seg, men sommeren er også tiden hvor de fleste bedriftsledere og markedsansvarlige får tid til å reflektere litt over markedsføringsinnsatsen, og samtidig planlegge høstens tiltak for å nå ut til flere kunder. En god plassering høyt i Google sine søkeresultater vil kunne gi deg et godt grunnlag for å nå ut til potensielle kunder. I den forbindelse lanserer vi nå en gratis SEO analyse. [Testen er ikke lenger tilgjengelig, men vi oppfordrer gjerne til å benytte andre verktøy for å teste landingssidene.] Denne testen kan du bruke for å analysere hvor godt din nettside er optimalisert for et søkeord eller en søkefrase, og i tillegg se hvordan nettsiden yter i forhold til en konkurrents nettside.

Gratis SEO analyse

Poengsum

Testen resulterer i en poengsum som reflekterer hvor godt siden din er optimalisert for et gitt søkeord. Du vil på en skala fra null til hundre se hvor godt du scorer. En lav poengsum betyr at du har forbedringspotensial, muligheten til å forbedre nettsiden og samtidig øke sjansene for toppplassering i søkemotorene.

Konkrete tiltak

I tillegg til en poengsum vil du også få forslag til konkrete tiltak du kan gjøre for å forbedre nettsiden, og dermed også øke sjansene for å komme opp og fram i søkemotorene samt bli mer synlig for dine potensielle kunder.

De foreslåtte tiltakene kan dreie seg om alt fra enkle ting du selv kan gjøre, til mer kompliserte ting som du kanskje trenger hjelp for å utføre. Har du ingen med spesialkompetanse til å hjelpe deg, anbefaler vi at du tar kontakt med oss for å se på om vi kan hjelpe deg å oppnå bedre SEO på din nettside.

Det er dessverre ingen garanti for at du når toppen av søkemotoren om du gjennomfører det som foreslås i rapporten, men sjansene vil i alle fall forbedres betraktelig.

Eksempel på gratis SEO test av landingsside finner du her.