Creatur

Front-end utvikler søkes

-

Creatur Media trenger deg som er løsningsorientert, initiativrik og lærevillig til å bli vår nye webutvikler i Trondheim.

Vi er en ung bedrift som elsker ny teknologi og er nysgjerrige. Vi tar til oss det beste av de siste trendene og bruker dem for det de er verdt. På få år har vi rukket å etablere oss som en meget god levereandør av nettjenester til store og små bedrifter.

Som webutvikler i Creatur Media vil du få utfordret deg innenfor faget. Vi har spesialisert oss på å levere løsninger basert på WordPress, og opplever stor interesse for nettsider og løsninger bygd på den populære publiseringsløsningen.

Vi stiller ikke krav til relevant utdanning. Det vi er på utkikk etter av erfaring og kunnskap er bred forståelse for front-end utvikling og at du holder deg oppdatert på området. Du bør også kjenne til og kunne skrive kode for back-end, med henholdsvis PHP som programmeringsspråk. Det er også viktig at du kan kommunisere godt, både verbalt og skriftlig.

Av personlige egenskaper så ser vi etter gode holdninger, at du er utadvent, arbeids- og lærelysten. Du vil også måtte kommunisere godt med våre kunder og samarbeidspartnere.

Har du det som kreves, og ønsker å bli en del av teamet vårt? Send oss en jobbsøknad til karriere@creatur.no.

Søknadsfrist: 11.3.2013