Creatur

Creatur Media har flyttet inn i nytt kontor

-

Kollasj av Creatur Media og Mia Isabell

TL;DR

Vi har flyttet og ny adresse er Olav Trygvassonsgate 2B, 7010 Trondheim.

På egne ben i nytt lokale

Etter 4 fine år som samboer med Spætt Film får nå Creatur egne lokaler. Vi har vært samlokalisert med Spætt Film siden 2012, og delt lokaler både på Beddingen og i Ferjemannsveien. I løpet av denne perioden har begge firma vokst, og med vekst kommer flere folk. Lokalene i Ferjemannsveien ble for små, og tidlig i inneværende år begynte vi letingen etter nye lokaler. Vi takker Spætt Film for trivelige år og ønsker de alt vel på veien videre.

Nyoppusset og med utsikt til Festningen og Super Hero Burger

Den 1. august overtok vi nyoppussede lokaler i Olav Trygvassonsgate. Med rå muskelkraft og kløkt klarte vi å flytte alt utstyret vårt hele strekningen på 200 meter i løpet av en dag. De nye lokalene er nyoppusset med spesialbestilte farger. Internett er på plass og teppeflisa er lagt, noe som betyr at vi kunne være i drift fra første uke. Fra kontorene våre har vi utsikt over festningen og Tyholttårnet. Og fra vinduet kan vi både se og lukte Super Hero Burger.

God plass og ny leietaker

Litt av strategien vår med å flytte inn i nye lokaler har alltid vært at det skal være plass for oss å vokse, og samtidig kunne leie ut kontorplass til freelancere som ønsker et kreativt miljø og en plass å jobbe fra. Tidligere i år kom vi i kontakt med en veldig hyggelig og blid grafisk designer på utkikk etter kontorplass. Vi ønsker Mia Isabell i Austli Design velkommen som vår nye leietaker.

Her finner du oss

Du finner oss nå i Olav Trygvassonsgate 2B, 5. etasje. Står du på Nova Kinosenter og ser over gaten, så ser du rett inn på inngangen vår. Ta heisen opp til toppen og du vil finne kontoret vårt. Har du behov for parkering, så kan du parkere i Fjordgata, under Olavskvartalet eller i parkeringshuset ved Bakke Bru.

Velkommen skal du være!