Creatur

Creatur blir Lindbak IT

-
Creatur Media AS og Lindbak IT slår seg sammen og blir en av Trondheims ledende leverandører innen Utvikling, IT-drift og digital sikkerhet.
Etter sammenslåingen blir Creatur Media og Lindbak IT ett felles selskap under navnet Lindbak IT.

Hva betyr dette for deg som kunde?

I praksis betyr dette at dere som er våre kunder vil få et enda bredere tilbud, samtidig som kundeavtaler videreføres og alle systemer og løsninger driftes videre. Vi sørger for at verken dere eller tjenestene vi leverer påvirkes av sammenslåingen.

Creatur Media AS har i over 10 år levert tjenester til lokalt og nasjonalt. For dere vil Lindbak IT fortsatt være like tett på også fremover. Selskapets eiere og ansatte blir med til Lindbak IT, og som kunde fortsetter du hos en leverandør med ansatte som kjenner bedriftenes behov.

De to selskapene har kompetanse som utfyller hverandre godt og dette er en svært god løsning sett fra et kundeperspektiv. Creatur Media har vært en velrenommert og kjent aktør i markedet i over 10 år. Denne lange og stolte historien vil vi også videreføre i høyeste grad, gjennom sammenslåingen med Lindbak IT.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid!

 

Mats Thorvaldsen

Daglig leder

Lindbak IT

 

Øyvind Slotterøy

Daglig leder

Creatur Media AS

 

Har du spørsmål, ta kontakt med: 

Mats Thorvaldsen, daglig leder Lindbak IT (tlf. 416 46 202)

Øyvind Slotterøy, daglig leder Creatur Media (tlf. 905 48 209)

 

 

FAKTA 

Lindbak konsernet

Lindbak AS har en lang historie som et av landets ledende konsern innen kontorutstyr, tekniske produkter og tjenester. Konsernet eies av Lindbak-familien, som har drevet forretningsvirksomhet i over 100 år.

Lindbak IT

Lindbak IT betjener SMB-markedet innenfor IT-drift, nettverk, lagring, hardware og sikkerhet. Med kontinuerlig overvåkning og førstelinje er våre kunder alltid trygge, og er sikret forutsigbarhet både på drift og kostnader.

Lindbak IT er Helsenett-godkjent og drifter løsninger i skyen og eget datasenter, og onsite med lokal tilstedeværelse.

Lindbak IT vil etter sammenslåingen med Creatur Media AS ha 25 ansatte og kontor i Nordslettveien i Trondheim.

Selskapet er godkjent lærlingebedrift og sertifisert Miljøfyrtårn.