Creatur
3 Apps for Markedsføring fra beachen

3 Apps for Markedsføring fra beachen

-

Jeg satt på stranda nede i Spania nylig. Solen skinte på parasollen og den iskalde flasken ved siden av meg var full av dugg-dråper. Når det er 30*C ute og bølgene bruser i bakgrunnen, er det vanskelig å ta seg sammen og gå tilbake til kontoret for å skrive noe. Jeg innså da at mesteparten av den jobben vi alle gjør kan nå gjennomføres med en iPhone. Dette gjelder spesielt markedsføringen.

Disse tre applikasjonene er selvsagt ikke en komplett liste over hva du vil trenge. Poenget her er å illustrere hvordan det er mulig å komme seg bort fra kontoret, selv om du har en «skrivejobb». Jeg vil gi deg et dytt i riktig retning. Retningen av stranden.

Facebook Pages (Nyhet!)

 

GRATIS: Endelig har det kommet en applikasjon for å styre fansider fra iPhone. Dette er ganske vanskelig å gjøre med den originale appen. Facebook pages for iPhone gir mulighet for:

  • Enkel styring og publisering på alle fansider
  • Innsikt over viktig tall, som rekkevidde og viralitet.
  • Push notifikasjoner fra fansider

Twitter

GRATIS: Det er ikke bare Facebook som kan brukes for å få flere kunder eller mer trafikk til nettsiden. Twitter er flittig brukt i mange kretser og få norske bedrifter bruker dette slik de burde. Et minstekrav er å legge ut alle innleggene fra bloggen på twitter. Twitter for iPhone gir muligheter for å:

  • Overvåk hva som sies om ditt firma eller bransje
  • Snakke direkte med kunder og beslutningstakere
  • Oppdage nye trender før alle andre

WordPress

GRATIS: Når du har en bloggestrategi for markedsføringen av din bedrift er det viktig å kunne skrive og redigere uansett hvor du er. Det kommer ofte opp øyeblikk hvor du plutselig har 15 minutter ledig. Kanskje du sitter venter på at den vannfaste solkremen skal trekke inn, kanskje du venter på å få maten servert. Uansett er det viktig å ha alt tilgjengelig i lommen. Applikasjonen WordPress for iPhone gir muligheter for å:

  • Legge til nye innlegg og publisere eller lagre som kladd
  • Redigere eksisterende innlegg (rette skrivefeil?)
  • Laste opp bilder, video og vedlegg

Hvis din nettside ikke støtter publisering fra en iPhone app, er det på tide å skifte leverandør.

Sees på stranden!