Creatur

10 Gode WordPress Plugins

-

Creatur Media elsker WordPress og det samme gjør kundene våre. Vi har brukt WordPress til små bedriftsnettsider, populære tidsskrifter og til og med som intranettplattformer – se vår portefølje for flere eksempler. Med tilgangen til programtillegg, kan man enkelt legge til ekstra funksjonalitet og interaktivitet til nettsiden. Her er en liste over våre 10 gode Programtillegg (Plugins) for WordPress som vi gledelig anbefaler videre.

admintree

1. Admin Menu Tree

Dette programtillegget er supert for å forbedre navigasjonen mellom sider i WordPress sitt administrasjonsgrensesnitt. Tillegget lager enkelt å greit en liste over alle sidene sortert hierarkisk i administrasjonsmenyen, slik at du enkelt kan hoppe til den siden du ønsker å redigere. En søkefunksjon er også lagt til over linkene for å forbedre navigasjonen enda mer.

 

gravityforms

2. Gravity Forms

Gravity Forms gjør det ekstremt enkelt for nesten hvem som helst å legge til attraktive og funksjonelle skjemaer på nettsiden. I tillegg til enkle kontaktskjemaer, kan man også lage flersidige skjemaer, betalingsløsninger, medlemsskjema, mm. Mulighetene er endeløse. Det finnes også et sett med nyttige tillegg, som gjør det mulig å integrere skjemaløsningen med andre tjenester og andre funksjoner.

 

advanced-custom-fields

3. Advanced Custom Fields

Når vi trenger å legge til ekstra funksjonalitet til våre WordPress baserte nettsider, så benytter vi nesten alltid Advanced Custom Fields. Med ACF, kan man enkelt endre på måten redigeringsfunksjonen i WordPress fungerer, ved å legge til skreddersydde innholdsfelter og funksjoner for en mer avansert layout. Hvis du er en WordPress utvikler, så anbefaler vi på det sterkeste å bruke dette programtillegget. Det vil spare deg for mange arbeidstimer!

 

w3-total-cache

4. W3 Total Cache

Nedlastingshastighet er ekstremt viktig, både brukeren og med tanke på SEO (søkemotoroptimalisering). Hvis en side tar lang tid å laste, er det sannsynlig at brukeren vil navigere seg bort fra nettsiden i ren frustrasjon. W3 Total Cache forbedrer nettsidens lastetid ved å komprimere filer, mellomlagre innhold og andre avanserte funksjoner. Programtillegget er godt dokumentert og har mange innstillinger for å optimalisere lastetiden til nettsiden din.

 

better-wp-security

5. Better WP Security

WordPress har et sett med avanserte sikkerhetsfunksjoner bygd inn for å beskytte nettsiden din mot potensielle hackere. Disse er dog ikke alltid så enkelt å benytte seg av. «Better WP Security» finner svakheter i WordPress installasjonen din og gir deg muligheten til enkelt å fikse disse, som regel med et enkelt klikk.

 

wordpress-seo-yoast

6. Yoast WordPress SEO

«Wordpress SEO» by Yoast lar deg optimalisere innholdet på nettsiden din for søkemotorer. Ved å bruke dette programtillegget vil du kunne tilpasse sidetitler, meta beskrivelse og forsikre deg om at innholdet alltid er godt optimalisert med tanke på dine valgte søkeord. Dette programtillegget har også en innebygget «brødsmule» funksjonalitet som du kan legges til nettsidemalen din.

 

google-xml-sitemaps

7. Google XML Sitemaps

Dette programtillegget generer et XML sidekart av nettsiden, som du kan sende til populære søkemotorer som Google, Bing, Yahoo, osv. for å forsikre deg om at nettsiden indekseres korrekt. Den vil også «pinge» (si fra) til søkemotorene hver gang et nytt innlegg eller en side legges til nettsiden din, slik at de blir indeksert hurtigere av søkemotorene.

 

disqus-comment-system

8. Disqus

WordPress er super som en publiseringsløsning, men selve kommentarfunksjonaliteten er ikke alltid like bra. Disqus er et populært programtillegg som lar deg legge til et attraktivt kommentarfelt i nettsiden din, slik at interaktiviteten blir bedre og du får bedre engasjement.

 

fancybox-wordpress

9. Fancybox for WordPress

Bilder som åpnes i full størrelse på en blank side eller i et nytt vindu på nettsiden din er dårlig for brukeropplevelsen og ikke særlig pent å se på. Fancybox løser dette ved å tillate bilder å åpne i en vakker animert vindu.

 

yarp

10. Yet Another Related Posts Plugin

Google elsker interne lenker til relevante sider. YARPP automatiserer hele denne prosessen ved å generere en liste med lenker til relaterte innlegg / sider. Det finnes også mange alternativer som lar deg legge til miniatyrbilder, tilpassede innleggstyper og forskjellige stiler.

 

Har du andre programtillegg du mener fortjener en plass i Topp 10 listen over gode WordPress Programtillegg? La oss få vite det i kommentarfeltet nedenfor.